ich-zapfe

2-ørers slangeklemme 10 mm, galvanisert, 100 stk


Artikkelnummer 443954

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 339.56
NOK 271.65 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

2-ørers slangeklemme 10 mm, galvanisert, 100 stk

Den 2-ørers slangeklemmen med 10 mm diameter er laget av galvanisert materiale for å gi økt motstand mot korrosjon, noe som sikrer langvarig bruk uten bekymringer for rustdannelse. Med dette settet får du hele 100 klemmer, perfekt egnet for å sikre øl- eller CO2-slanger med en diameter på 10 mm.

Monteringen av klemmen er enkel og rask, og den gir en trygg og tettsittende forbindelse mellom slangen og festepunktet. Den brede klemmen, med en bredde på 15-18 mm, sikrer en stabil festing i de fleste installasjoner og gir deg ekstra trygghet i din anvendelse.

Egenskaper:

  • 100 stykker: Med et sett som inneholder hele 100 slangeklemmer, har du mer enn nok til å dekke alle dine behov når det gjelder å feste slanger, uansett størrelse på prosjektet.
  • Galvanisert: Galvanisert materiale gir klemmen ekstra holdbarhet og motstand mot korrosjon, og sikrer dermed lang levetid og pålitelig ytelse selv under krevende forhold.
  • 10 mm diameter: Denne klemmen er designet spesifikt for slanger med 10 mm diameter, og gir en solid forbindelse som sikrer at slangen sitter på plass uten risiko for lekkasjer eller løsninger.
  • Bredde: Med en bredde på 15-18 mm er denne klemmen enkel å montere og egnet for de fleste installasjoner, og gir deg fleksibilitet og pålitelighet i ditt arbeid.

Brukerveiledning:

Før du monterer klemmen, sørg for at slangen har riktig diameter for å passe med klemmen.

Åpne begge sider av klemmen og fest den sikkert rundt slangen og festepunktet.

Kontroller nøye at klemmen sitter ordentlig festet og stramt rundt slangen, og at den ikke glir eller løsner under bruk.

Med dette settet får du en pålitelig og holdbar løsning for å feste dine øl- eller CO2-slanger, og med enkle trinn kan du sikre en trygg og stabil tilkobling hver gang.

Vare-ID 452354
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 500 g
Netto vekt 500 g
dimensjoner 22×18×5mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: